مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | هم‌بازی کاوه در میدان جنگ و ورزش

  • کد خبر: ۵۲۷۰۸
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | هم‌بازی کاوه در میدان جنگ و ورزش
علی‌اصغر مهربان در سال‌۱۳۶۵ در شهر دوییچی عراق به شهادت رسید. اثری از جنازه‌اش به دست نیامد و ازآنجا‌که خودش خواسته بود، آرامگاه او را در بین شهدای مجاهد عراقی، در بهشت‌رضای مشهد قرار دادند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ تابستان که از راه می‌رسید، با بچه‌های محل گل‌کوچک بازی می‌کرد. سعی آن‌ها بر این بود که بازی‌هایشان تیمی و مسابقه‌ای باشد تا هم علاقه و رقابت بیشتری بینشان باشد و هم از ورزش و بازی لذت بیشتری ببرند. همه می‌دانستند که علی‌اصغر علاوه بر ورزش، هر کسی کاری داشته باشد، می‌تواند از او کمک بگیرد. تازه صبح‌های زود به میوه‌فروشی برادرانش می‌رفت و به آن‌ها هم کمک می‌کرد که همین نقل‌و‌انتقالات میوه و تره‌بار، خودش یک نوع تحرک سنگین و ورزش به حساب می‌آمد و بدنش را ورزیده و قوی می‌کرد. غروب یکی از روز‌های تابستان سال‌۱۳۴۰ در محله طلاب مشهد علی‌اصغر حسینی‌محراب به دنیا آمد.
 
علی‌اصغر مهربان و فعال بود و در دوران دبیرستان فعالیت‌هایش برای سرنگونی رژیم شاه را آغاز کرد. وقتی جنگ تحمیلی شروع شد، یک روز به مسجد سر محل رفت و برای اعزام به جبهه ثبت‌نام کرد و فردای آن روز به کردستان اعزام شد. در کردستان با شهید کاوه آشنا شد. کاوه هم اهل جنگ و هم اهل ورزش فوتبال بود. با علی‌اصغر در فرصت‌های کوتاه استراحت، پا‌به‌توپ می‌شدند و فوتبال بازی می‌کردند. علی‌اصغر در سال‌۱۳۶۵ در شهر دوییچی عراق به شهادت رسید. اثری از جنازه‌اش به دست نیامد و ازآنجا‌که خودش خواسته بود، آرامگاه او را در بین شهدای مجاهد عراقی، در بهشت‌رضای مشهد قرار دادند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->